Bucătărie roșie în Onești

chameleonfurniture.ro-bucatarie-rosie-in-onesti38

Multe persoane consideră că bucătăria este centrul casei lor. Încă din copilărie, o mulțime de amintiri sunt legate de această încăpere. Fiind locul în care ne petrecem foarte mult timp, gătind, mâncând, socializând sau ajutându-i pe cei mici la teme, se poate spune că oamenii își iubesc bucătăriile.

Când vine vorba de designul acesteia, culoarea poate juca un rol foarte important, adăugând atât căldură, cât și caracter. Poți alege ceva mai subtil sau mai îndrăzneț, dar dacă decizi că îți dorești un impact puternic prin culoare, nimic nu se compară cu o mobilă de bucătărie roșie! Iar combinația de culori alb – roșu aduce un aer fresh, incitant și elegant.

Mobilierul din această bucătărie este perfect optimizat dimensiunilor specifice spațiului, iar compartimentarea a fost realizată ținând cont de nevoile și preferințele familiei.

Au fost alese fronturi lucioase, fiind o tendință care pare că nu se va demoda prea curând. Acestea creează o atmosferă modernă, adaugă un rafinament subtil mobilierului, iar curățarea lor este foarte ușoară.

Eleganța atemporală a blatului termorezistent cu aspect de marmură este marcată de finisajul spectaculos, în nuanțe neutre.

Durabilitatea și rezistența la temperaturile ridicate, de până la 180 de grade, sunt doar două din avatnajele oferite de acest blat.

Materialele utilizate la realizarea acestui mobilier sunt palul melaminat alb pentru carcase și MDF-ul acrilic lucios, alb și roșu. Suprafețele lucioase fac ca lumina să se reflecte mai bine, așa că bucătăria va fi mult mai luminoasă.

Poți beneficia și tu de adaptabilitate și creativitate alegând mobila de bucătrie la comandă, care va fi exact așa cum ai visat-o!

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

AMENAJARE SEDUCTION STUDIO BACĂU
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 23, 2023
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 23, 2023
Sediu companie în Buhuși
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022