Living elegant cu riflaje în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-elegant-cu-riflaje-in-bucuresti-23

Livingul este unul din cele mai importante spații într-o locuință, motiv pentru care deseori este locul de unde pornește amenajarea.

Aceasta este încăperea în care primești musafirii, în care te relaxezi după o zi lungă sau în care petreci timp prețios cu ceilalți membri ai familiei, împărtășind povești și creând amintiri. Astfel, este esențial ca ea să îți reflecte personalitatea și să stabilească starea de spirit a casei.

Beneficiarii au dorit ca locuința lor să combine în mod armonios confortul și căldura cu eleganța stilului clasic, iar bineînțeles că livingul nu putea face excepție. În această zonă a casei au dorit să creeze senzația de spațiu fluid, continuu, motiv pentru care au ales tipul de living open space.

Am simulat un perete din riflaje realizate din PAL în nuanța stejarului auriu, care are atât un rol decorativ, cât și unul practic, și anume acela de a delimita livingul de scări. Acestea oferă unicitate și individualitate spațiului și contribuie la crearea unei atmosfere calde și primitoare, oferind, de asemenea și patru spații

generoase destinate plasării obiectelor decorative.

Pentru a evita aglomerarea vizuală am renunțat la bine-cunoscuta unitate de perete pentru living în favoarea unui corp suspendat cu sertare, care oferă suficient spațiu de depozitare pentru toate obiectele personale necesare în această încăpere.

Fronturile sertarelor au fost realizate din MDF vopsit și frezat, iar partea superioară a corpului am dublat-o folosind o placă de PAL de culoare neagră, pentru un contrast ce oferă un plus de eleganță. Același efect este susținut și de alegerea butonilor în nuanță aurie.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.