Bucătărie gri din MDF frezat în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-gri-mdf-frezat-in-bucuresti-29

În ultimii ani scopul bucătăriilor nu mai este doar gătitul și servirea mesei, ci acestea au devenit spațiul ideal pentru a petrece timp de calitate cu ceilalți membri ai familiei sau cu prietenii, fie că e vorba de serile de socializare după serviciu, petrecerile de weekend sau momentele în care îi ajutăm pe cei mici la teme.

Acest aspect este esențial în stabilirea designului ideal, iar alegerea mobilierului la comandă te va asigura că toate nevoile și cerințele îți vor fi satisfăcute în mod armonios.

Pentru această lucrare s-a dorit un aspect neconvențional, dar care să fie în ton cu designul din restul casei, cu trăsături clasice și sofisticate. Alegerea fronturilor din MDF frezat și a mânerelor și butonilor aurii a fost una evidentă în contextul dat, dar elementul de noutate și atracția principală este includerea unui colț de natură. Din acest motiv am renunțat la corpurile suspendate în favoarea unui corp înalt care adăpostește și frigiderul.

Materialul utilizat la confecționarea fronturilor este MDF-ul vopsit într-o nuanță de gri închis cu ușoare tente de albastru. Tonurile de gri sunt perfecte pentru a da spațiilor un plus de confort, dar fără a renunța la mult dorita eleganță. Ele sunt îndrăznețe, dar liniștitoare în același timp și pot fi adaptate oricărui stil. Pentru un plus

de contrast am ales un blat alb cu un decor cu design foarte viu, cu efect de marmură.

Elementul esențial al oricărei bucătării este capacitatea acesteia de a păstra în condiții optime toate produsele și ustensilele necesare, astfel ne-am asigurat că mobilierul dispune de soluții inteligente de depozitare, fără a sacrifica libertatea de mișcare. Am inclus în această bucătărie corpuri de diverse dimensiuni, cu sau fără polițe și, bineînțeles, și sertare cu amortizare. Unul din corpuri ascunde un coș Jolly, iar alături de el este o mașină de spălat vase încorporată.

În realizarea acestei bucătării am utilizat MDF vopsit pentru fronturi și panoul terminal, PAL pentru carcase, blat de lucru postformat, iar accesoriile sunt de la Blum.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Hol cu pantofar și cuier în București
PrimeArts
octombrie 6, 2021
PrimeArts
octombrie 6, 2021
Living elegant cu riflaje în București
PrimeArts
octombrie 1, 2021
PrimeArts
octombrie 1, 2021