Dormitor frezat în tonuri de gri în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-frezat-in-tonuri-de-gri-in-bucuresti-17

În ultimii ani dormitorul a evoluat de la locul unde ne reîncărcam bateriile pe timpul nopții la o adevărată oază de liniște în care te întorci pentru a te deconecta de agitația exterioară.

Este bine-cunoscut faptul că aspectul dormitorului are un impact considerabil asupra calității somnului, fapt care face cu atât mai provocator procesul de design.

În acest scop propunem utilizarea spațiilor multiple de depozitare, pentru a evita aglomerarea vizuală a camerei cu obiecte precum cărți sau produse de frumusețe. În lucrarea de față am ales să proiectăm corpuri de mobilier în oglindă, care să încadreze stâlpul deja existent în încăpere.

Dulapurile sunt prevăzute atât cu polițe, cât și cu bară pentru umerașe, și dispun, de asemenea, si de sertare în partea inferioară, pentru a asigura păstrarea în condiții optime a tuturor obiectelor vestimentare.

Deși accesorizarea este un pas esențial în procesul de design, pentru dormitor recomandăm ca aceasta să fie minimală, pentru a păstra un aspect curat și aerisit care facilitează relaxarea. Nu puteam neglija însă obiectele decorative, pentru care am confecționat corpuri înalte deschise, prevăzute cu multiple polițe.

În ceea ce privește paleta de culori, am ales să vopsim MDF-ul într-o nuanță de gri cald, cu o ușoară tentă de albastru.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.