Dormitor frezat gri deschis în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-frezat-gri-deschis-in-bucuresti-34

Somnul este una din nevoile umane esențiale, fără de care atât corpul, cât și psihicul nu vor putea face față provocărilor zilnice, iar din acest motiv este cu atât mai important să te asiguri că designul dormitorului tău va susține relaxarea și odihna.

Toate detaliile, de la culorile alese și până la configurația mobilierului au un efect psihologic, mai slab sau mai pronunțat. În acest sens colaborarea cu un designer de interior îți va garanta rezultatele dorite cu un minim de efort.

Întreaga casă a beneficiarilor emană eleganță și rafinament, iar bineînțeles că dormitorul nu putea face excepție. S-a dorit crearea unui mediu destins, care transmite pace și o stare de bine dar, în același timp, ni s-a comunicat nevoia spațiilor generoase pentru depozitarea obiectelor personale. Am pornit de la valorificarea ideii simetriei, în primul rând pentru că aceasta are un efect de liniștire și oferă echilibru interior, dar și pentru că este un element cheie al stilului dorit, și anume cel clasic.

Astfel, am realizat două corpuri înalte cu uși, dotate la interior cu multiple soluții de depozitare pentru a asigura păstrarea în conditții optime a tuturor obiectelor vestimentare. Am inclus polițe pentru îmbrăcămintea ce poate fi împăturită, bară de umerașe pentru rochii sau paltoane lungi, dar și sertare pentru lenjeria intimă.

Corpul din mijloc oferă, la rândul său, sertare suplimentare pentru o organizare perfectă a tuturor obiectelor personale ce nu se doresc a fi la vedere.

Pentru acestea am utilizat glisiere tandem cu amortizare de la Blum care, datorită tehnologiei lor, permit deschiderea și închiderea lină și silențioasă a sertarelor și asigură păstrarea calității pe toată durata de viată a mobilierului.

Deși în dormitor recomandăm o accesorizare minimală, nu putem ignora totuși obiectele decorative ce însuflețesc spațiul și îi dau personalitate, motiv pentru care am ales să lăsăm jumătatea superioară a acestui corp deschisă și să o dotăm cu o poliță.

În partea inferioară a ansamblului de corpuri am fixat o plintă, pentru plusul de eleganță oferit de mascarea picioarelor corpurilor de mobilier.

În ceea ce privește paleta de culori, fronturile corpurilor de mobilier au fost vopsite într-o nuanță de gri cu tonuri foarte subtile de albastru, culoare elegantă și versatilă, perfectă pentru dormitor datorită confortului și siguranței pe care le transmite.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.