Dormitor în nuanțe de maro cu pat tapițat în București

C45NH2~Q

Lipsa de spațiu în locuință este fără dar și poate cea mai comună problemă cu care se confruntă majoritatea persoanelor, însă mansarda poate fi o soluție la îndemână pentru un dormitor suplimentar.

Amenajarea unui astfel de dormitor poate părea intimidantă la început datorită înclinației tavanului, însă un designer de interior poate elimina cu ușurință aceste griji și oferi un rezultat cu mult peste așteptări.

Cele mai importante decizii legate de amenajarea dormitorului vor porni de la mărimea și forma acestuia. Secretul însă nu constă în a avea cât mai mult spațiu la dispoziție, ci în a-l folosi inteligent și creativ.

În cazul de față poziționarea patului pe peretele mai scund a fost o alegere evidentă. Patul, fiind realizat la comandă, a putut fi adaptat în așa fel încât tăblia acestuia să se încadreze perfect în spațiul dintre podea și tavan. Un alt avantaj demn de menționat este confortul de inegalat oferit de o astfel de tăblie tapițată, mai ales pentru persoanele care citesc în pat sau se uită la televizor. Pe lângă aceasta, un pat personalizat oferă

infinită flexibilitate și ține cont de particularitățile camerei și nevoile personale, iar decupajele pentru prize sunt cea mai bună dovadă.

Pe peretele opus al camerei am amplasat un birou ce oferă atât masă de lucru, cât și spații de depozitare a obiectelor personale. Ca material predominant am ales PAL-ul melaminat în nuanța negru fin, nuanță ce transmite eleganță și rafinament. Am decis placarea unei părți a peretelui cu o placă de PAL în nuanța Nuc Lincoln, decor care prezintă pigmenți fini aurii. Astfel am reușit să adăugăm contrast și să dăm un plus de personalitate încăperii.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.