Dormitor cu pat tapițat și pereți placați cu catifea în București

CDTHEU~D

Locuințele noastre devin din ce în ce mai mult adevărate oaze de liniște în care ne deconectăm de agitația exterioară. Cu atât mai mult, dormitorul este camera supremă pentru relaxare, în care ne retragem noapte de noapte să ne reîncărcăm bateriile, fiind, de asemenea, și cea mai intimă și personală.

Un somn adânc și odihnitor este esențial pentru o viață sănătoasă, astfel confortul este cel mai important aspect al dormitorului, dar, bineînțeles, nici partea estetetică nu este de neglijat.

A fost ales un pat tapițat cu piele ecologică într-o nuanță caldă de maro, care face din start camera să pară deosebită. Pe lângă acest aspect, un astfel de pat oferă confortul suprem, mult mai mult decât un pat normal, în special datorită tăbliei înalte ce oferă susținerea necesară pentru persoanele care citesc în pat sau se uită la televizor.

Patul deține și o somieră rabatabilă, element cheie care

poate face diferența între un somn odihnitor și unul chinuit și, mai mult decât atât, oferă și spațiu de depozitare sub pat.

Piesa de rezistență a acestui dormitor, însă, sunt placajele peretelui cu catifea. Acestea dau un aer sofisticat întregii încăperi și, în același timp, oferă personalitate și unicitate spațiului, fiind un decor îndrăzneț și original.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.