Baie din MDF vopsit și frezat în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-baie-din-mdf-vopsit-si-frezat-in-bucuresti-07

Baia este una din cele mai importante încăperi din locuința ta, iar pentru a o amenaja într-un mod eficient și corect trebuiesc luate în considerare mai multe aspecte.

O problemă de care se lovesc majoritatea persoanelor este lipsa spațiului în baie, atât pentru libertatea de mișcare atât de necesară, cât și pentru depozitarea tuturor produselor cosmeticelor sau de igienă.

Mai mult decât atât, în baia din cadrul unui apartament locul obiectelor sanitare este deja prestabilit în funcție de alimentarea la sistemul cu apă al blocului, lăsând astfel mai puțin loc adaptării în funcție de preferințe. Cu toate acestea, cu puțină creativitate procesul de design devine o joacă. Pentru a te asigura că baia ta este igienică și se întreține ușor noi recomandăm un design cât mai simplu, care să cuprindă doar elemente funcționale.

Beneficiarii au o preferință spre stilul clasic, dorind ca întregul lor apartament să inspire eleganță împletită cu funcționalitate. Acest stil crează o atmosferă magică, ca de poveste, în care confortul este un element esențial. Pornind de la această idee, fronturile frezate, accesoriile aurii și oglinda mare, rotundă au fost o alegere evidentă.

Masca de lavoar suspendată oferă avantajul ușurinței cu care se poate curăța sub ea, aspect important în cadrul unei băi. De asemenea, în cazul în care ajunge apa pe pardoseală, mobila nu va fi afectată. Una din provocările

amenajării unei băi de mici dimensiuni este crearea spațiilor de depozitare suficiente, astfel am decis să dotăm acest corp cu 2 sertare cu amortizare, perfecte pentru păstrarea acelor produse utilizate frecvent în fața oglinzii.

De asemenea, spațiul de deasupra vasului de toaletă este ideal pentru plasarea unui corp suspendat cu polițe, unde pot fi organizate eficient toate celelalte produse necesare în baie.

Unul din cele mai simple trucuri de aplicat în cazul băilor mici ține de paleta cromatică. Este binecunoscut faptul că nuanțele deschise și neutre crează luminozitate și oferă dimensiune oricărei încăperi. Albul oferă o senzație de prospețime și curățenie, iar tonurile neutre adaugă un ușor contrast și, bineînțeles, căldură.

La realizarea acestei bucătării am utilizat PAL și MDF, iar accesoriile sunt de la Blum, recunoscute pentru durata de viață ridicată.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

PrimeArts
octombrie 20, 2021
Hol alb din MDF frezat în București
PrimeArts
octombrie 8, 2021
PrimeArts
octombrie 8, 2021