BUCĂTĂRIE MODERNĂ DIN MDF MAT NEGRU CU NUANȚE NATURALE ÎN ONEȘTI

bucatarie-moderna-din-mdf-mat-negru-cu-nuante-naturale-in-onesti-2

O cafea neagră, spumă de lapte și un strop de licoare de culoarea chihlimbarului. Nu, nu poftim la un Irish Coffee, ci așa descriem această bucătărie din MDF negru mat.

Bucătăriile cu fronturi negre redefinesc spațiul de gătit, datorită tonului întunecat. Acest lucru oferă și un aer sofisticat încăperii și, trebuie să recunoaștem, este o declarație îndrăzneață a celui ce o folosește. Design-ul stilat și ofertant lasă loc unei mulțimi de combinații posibile, demne de o bucătărie intimă și, în același timp, primitoare.

MDF-ul negru mat este temperat de cel în nuanța latte-ului, dar și de PAL-ul Stejar Corbridge natur de la EGGER, culori naturale ce conferă un caracter organic, cald și echilibrează schema de culori. Iluminatul LED în tonuri calde dă senzația de continuitate și aduce în prim-plan blatul EGGER Pietra grigia negru, un blat cu o suprafață netedă și durabilă în timp, cu aspect modern, ușor de întreținut și cu rezistență la pătare, zgâriere și fisurare.

Caracterul luxos al acestei bucătării este dat de aspectul marmurei, păstrat și în contrablatul cu nuanțe gri, dar și de corpul turn cu uși de sticla și rame negre.

Fronturile fără mânere risipesc dezordinea vizuală și păstrează configurația aerisită, cozy a mobilierului de bucătărie. În aceeași ordine de idei, pentru a se menține design-ul unitar, frigiderul a fost încorporat și ascuns cu o ușă la culoarea fronturilor.

Un alt element demn de luat în considerare este acela că, pentru această bucătărie, carcasele corpurilor nu sunt din clasicul PAL alb, ci, s-a folosit PAL-ul Stejar Corbridge natur de la EGGER, obținându-se astfel un contrast perfect.

Sistemele de ridicare ale ușilor AVENTOS, precum și glisierele TANDEM și balamalele BLUM cu amortizare nu puteau lipsi din componența acestei bucătării, fiind cele care, pe lângă design-ul și caracterul modern al mobilierului, asigură o bună funcționalitate și o plăcere în folosirea acestuia.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Living cu fronturi din MDF curbat în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 4, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 4, 2021