Bucătărie modernă în L din MDF acrilic în Slănic Moldova

chameleonfurniture.ro-bucatarie-in-l-din-mdf-acrilic-in-slanic-8

Intră în lumea sofisticată contemporană cu acest proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, open-space. Realizate din MDF acrilic durabil, dulapurile de bază primesc o nuanță reconfortantă de “Soft Relax Green”, în timp ce dulapurile suspendate emană rafinament în culoarea elegantă “Mink”, ambele decorate cu un finisaj mat luxuriant. Rezistența împotriva umidității este asigurată prin căntuirea impecabilă realizată cu adeziv poliuretanic.

Blatul de lucru postformat EGGER, cu textura exquisită “Pin Pasadena”, aduce natura în casă, formând un contrast puternic față de fronturi. Îmbinarea invizibilă dintre cele două blaturi adaugă o notă de sofisticare, creând un spațiu de bucătărie vizual neted și armonios.

🚪 Atingere premium: mânere din aluminiu negru și balamale BLUM 🚪
Interacțiunea cu bucătăria este elevată prin includerea mânerelor din aluminiu negru, care conferă un look premium. Fiecare dulap se mândrește cu balamalele BLUM Blumotion cu funcționalitate de închidere soft-close, asigurând o experiență de bucătărie grațioasă și fără zgomot.

🚿 Dulapuri de bază pentru stocare inteligentă 🚿
Explorează funcționalitatea dulapurilor de bază, care adăpostesc elemente esențiale precum masca pentru chiuvetă și mașina de vase pentru spălarea eficientă. Soluțiile inteligente de depozitare includ un dulap cu 3 sertare cu glisiere ascunse BLUM Tandem, un dulap cu coș jolly soft-close, și un dulap colț care utilizează eficient chiar și spațiul de sub centrală.

🌌 Bucurie verticală cu sistemul BLUM Aventos 🌌
Atingeți noi înălțimi cu dulapurile suspendate care se deschid vertical, dezvăluind o abundență de spațiu de depozitare. Inovatorul sistem BLUM Aventos adaugă un element de lux și comoditate bucătăriei, asigurând acces facil la elementele esențiale.

🔥 Bijuterii ascunse: centrala mascată pe blat 🌡️
Dulapul de pe blat ascunde centrala, oferind un design unitar cu restul bucătăriei. Corpul turn oferă acces ergonomic la cuptor, acesta fiind plasat la înălțimea perfectă. Dedesubt, două sertare oferă depozitare convenabilă, în timp ce deasupra exisă un spațiu extins de stocare, corpul fiind înălțat până în tavan.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Hol din MDF acrilic cu riflaje în Slănic Moldova
Mirela Năfureanu
septembrie 19, 2023
Mirela Năfureanu
septembrie 19, 2023