Bucătărie din MDF lucios în nuanțe neutre cu sticlă printată în Dofteana

chameleonfurniture.ro-bucatarie-din-mdf-lucios-in-nuante-neutre-cu-sticla-printata-in-dofteana-03

Inspiră-te pentru noua ta bucătărie cu proiectul nostru uimitor de mobilier în formă de L, realizat cu uși din MDF acrilic lucios în nuanțele captivante de Cappuccino și New Bianco de la GIZIR. Contrastul deosebit cu dulapurile texturate în Stejar Kendal Natur înalță estetica la un alt nivel. Fiecare piesă este meticulos finisată cu adeziv poliuretanic, asigurând rezistență la umiditate pentru un efect de durată.

🍳 Suprafețe perfecte pentru un gătit fără efort
Blatul de lucru postforming este de la EGGER Ciment Brut, fiind de o calitate ridicată, în timp ce backsplasu-ul, realizat din sticlă securizată printată cu un desen cu flori și vrăbiuțe, adaugă un strop de fantezie. Îmbinarea invizibilă între cele două blaturi îmbunătățește designul coerent al bucătăriei, creând un spațiu armonios pentru gătit.

🚪 Mânerele GOLA și balamalele BLUM: o uniune între stil și funcționalitate 
Bucătăria nu este doar despre aspect, ci și despre comoditate. Sistemul de mânere GOLA adaugă o notă modernă, în timp ce balamalele BLUM Blumotion cu tehnologie soft-close asigură o operare silentioasă și lină. Deschideți și închideți dulapurile fără efort, experimentând amestecul perfect de stil și funcționalitate în fiecare detaliu.

🗄️ Corpurile de bază: unde funcționalitatea întâlnește ingeniozitatea
Pătrundeți în inima practicabilității cu dulapuri de bază concepute pentru funcționalitate optimă. Dulapurile cu 2 sertare echipate cu laterale metalice BLUM ANTARO asigură stocarea eficientă și închiderea silențioasă. Dulapul cu coș jolly operează și el cu un sistem silențios, accentuând ambianța pașnică a bucătăriei. Dulapul de colț, adesea neglijat, devine un loc important de depozitare, maximizând fiecare centimetru de spațiu. Între timp, dulapurile dedicate pentru mașina de spălat vase și chiuvetă oferă elementele esențiale pentru o experiență de spălare a vaselor fără probleme, lăsând restul dulapurilor doar pentru nevoile de depozitare.

🚀 Stocare în suspendate cu sistemul BLUM AVENTOS
Dulapurile suspendate se deschid vertical, iar datorită inovativului sistem BLUM Aventos oferă spațiu amplu de depozitare și incorporează cu ușurință hota. Acest design nu numai că îmbunătățește capacitatea de stocare, ci adaugă și o notă de eleganță contemporană bucătăriei.

🎵 Corpurile turn: o simfonie a stilului și funcționalității
Bucătăria este închisă în stânga și dreapta de două dulapuri înalte, lucru ce conferă bucătăriei un aer complet. Unul găzduiește cuptorul, oferind acces ergonomic la acesta, în timp ce celălalt ascunde discret centrala termică. Ambele corpuri oferă spațiu generos de depozitare, asigurând o bucătărie ordonată și organizată.

Pornește într-o călătorie a excelenței culinare cu proiectul nostru de mobilier pentru bucătărie în formă de L, unde meșteșugul meticulos și designul atent se întâlnesc pentru a crea o bucătărie la fel de elegantă pe cât este funcțională. Ridicați nivelul spațiului de gătit și transformați fiecare masă într-o experiență delicioasă!

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate din portofoliul nostru.

Apartament cu accente turcoaz în Onești
Gabriel Năfureanu
septembrie 1, 2021
Gabriel Năfureanu
septembrie 1, 2021
Amenajare Seduction Studio Bacău
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 23, 2023
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 23, 2023