Apartament cu mobilă printată în Onești

Bucătăria

Atunci când îți dorești ca spațiul amenajat să pară mai mare, să fie luminos și primitor, optează pentru alb. Acesta este sfatul pe care l-am primit mai toți dintre noi din partea designerilor de interior, pentru a obține efectele menționate. Combinat cu nuanțe neutre, albul denotă atemporalitate și rafinament.

Dormitorul matrimonial

Necesitatea unui dressing este de necontestat într-o locuință, în special când ești pasionat de modă. Iar când această pasiune se întâlnește cu pasiunea pentru mare, plajă și mult soare, nu poate reieși decât un dressing cu un print ce te invită parcă să pășești desculț pe nisipul fierbinte și mai apoi să te răcorești în mare.

Baie

Ce poate fi mai frumos decât să aduci marea la tine acasă? Să te poți bucura de valuri chiar și din confortul casei tale, indiferent de anotimp. Ca să îndeplinim acest vis, am ales ca tematică pentru această baie întocmai „valurile mării”, observate în fronturile printate ale corpului suspendat.

Holul

Cele două dulapuri albe din hol reprezintă exemplul perfect în folosirea inteligentă a unui spațiu limitat și îngust și au un rol mai mult utilitar, prin felul în care au fost concepute.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Gabriel Năfureanu.

Apartament cu accente turcoaz în Onești
Gabriel Năfureanu
septembrie 1, 2021
Gabriel Năfureanu
septembrie 1, 2021
Bucătărie și living din MDF vopsit
Gabriel Năfureanu
decembrie 2, 2020
Gabriel Năfureanu
decembrie 2, 2020