Bucătărie din MDF acrilic cu nuanță de textil în Onești

chameleonfurniture.ro-bucatrie-din-mdf-acrilic-cu-nuanta-de-textil-in-onesti-4

Atunci când îți dorești ca spațiul amenajat să pară mai mare, să fie luminos și primitor, optează pentru alb. Acesta este sfatul pe care l-am primit mai toți dintre noi din partea designerilor de interior, pentru a obține efectele menționate. Combinat cu nuanțe neutre, albul denotă atemporalitate și rafinament.

În acest caz, versatilitatea acestei bucătării este redată de albul MDF-ului folosit la corpurile superioare, îmbinat cu griul MDF-ului de la EGGER regăsit la fronturile corpurilor de bază. Ineditul acestei bucătării este surprins de efectul de material textil pe care îl are MDF-ul gri. Aproape că poți simți la atingere textura acestuia. Pentru a păstra tonul elegant, s-a optat pentru un blat laminat compact EGGER în aceeași culoare, gri, ce are un aspect fără îmbinări, modern și subțire, cu rezistență mare la abraziune, impact și zgâriere. În aceeași idee, electrocasnicele negre întregesc caracterul distins al acestei bucătării.

În ceea ce privește funcționalitatea și economisirea spațiului limitat, masca de calorifer a fost proiectată cu o grilă de aerisire și cu o extensie, transformându-se astfel într-o masă de bucătărie din MDF.

Compartimentarea corpurilor a fost gândită în așa fel încât să acopere toate nevoile clientului, asigurând spațiul de depozitare mult dorit. Din punct de vedere al accesoriilor, regăsim glisierele TANDEM, balamalele și elementele de la Blum, precum și coșul Jolly HAFELE.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Hol alb cu pantofar în Onești
Gabriel Năfureanu
martie 22, 2023
Gabriel Năfureanu
martie 22, 2023
Dressing cu uși printate în Onești
Gabriel Năfureanu
martie 21, 2023
Gabriel Năfureanu
martie 21, 2023