Tur virtual showroom

Bine ai venit în showroom!

Chiar dacă implementăm proiecte peste tot în România, showroom-ul este amenajat la Onești, motiv pentru care am creat acest simplu tur virtual. Dacă îți place ce vezi, te așteptăm să ne vizitezi și fizic, pentru a te convinge de calitatea mobilierului nostru.
PS: Dacă vii de departe și vrei să rămâi peste noapte, facem noi cinste cu cazarea, doar să ne anunți înainte.

O PRIMIRE NEAȘTEPTATĂ

În stil moldovenesc, vei fi întâmpinat cu sare și colac de către cei doi prezentatori de la Moldovanca Straie Populare, purtând mereu altă îmbrăcăminte de calitate și tradiție.

 

În dreapta acestora apare deja primul element de design deosebit, o bibliotecă cu rafturi în formă de fagure, din PAL placat cu laminat EGGER PerfectSense, îmbinat la unghi de 60°.

În spatele bibliotecii fagure, stau grandios două tablouri speciale, realizate cu rășini epoxidice de la SegWood Home Decor, care conferă o notă de lux oricărui design.

Cele două tablouri stau deasupra unui pantofar – nu, nu trebuie să te descalți – doar să descoperi sistemul de deschidere și placarea capacului cu piatră naturală slim.

RIFLAJE ÎN VALURI

Vis-a-vis de tablouri vei fi plăcut surprins/ă de riflajele parametrice. Realizate din lemn masiv lăcuit, prin frezare pe CNC în nesting, ele asigură un design deosebit pentru zonele din spatele corpurilor de mobilă sau pot fi aplicate direct pe pereți. Cu tehnologia de care dispunem, putem pune în practică orice model de riflaje parametrice.

BUCĂTĂRIA

Fiind mereu în centru, bucătăria este de fapt primul lucru care îți fură privirea încă de la intrarea în showroom.

Compusă din insulă, 10 corpuri bază, 6 turnuri și 5 suspendate montate în 2 niveluri, bucătăria este realizată din PAL negru la interior și MDF negru EGGER PerfectSense mat la exterior.

Pentru mânere este implementat sistemul GOLA cu profile din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, iar ca feronerie este o combinație de BLUM (blumotion, aventos, orgaline) și HAFELE (free, huwil, matrix box, coloană).

Electrocasnicele sunt Pando și Liebherr.

Blatul este din compozit alb mat, un material cu proprietăți anti-bacteriene. Perfect integrată cu blatul, chiuveta din compozit este o creație proprie ce are mai multe funcționalități: scurgător și tocător mobil, suport cuțite și tocătoare, compartiment depozitare gunoi.

Contrablatul este din panou plexiglas alb iluminat cu LED, în fața căruia sunt instalate etajere din HPL compact pentru diverse alimente și condimente.

Cele trei corpuri suspendate de pe primul nivel au frontul placat cu piatră naturală, o deosebită textură continuă și în relief pe care trebuie neapărat să o vezi în realitate.

INSULA

Sub blatul din compozit găsești un picior din sticlă securizată și sistem de iluminare LED.

Corpurile sunt cu sertare, cu uși și polițe, cu coș de gunoi XXL și un expozitor de vinuri încorporabil.

Blatul este în formă de L pentru a permite crearea unui spațiu de depozitare obiecte decorative, realizat din HPL compact alb.

PANOURI CURBATE

Executate din PAL prelucrat pe CNC, placarea panourilor curbate poate fi realizată cu laminat EGGER sau piatră naturală slim. Utilizarea panourilor curbate asigură o trece lină între doi pereți sau doua volume aflate la adâncimi diferite. De asemenea, faptul că pot fi placate cu diverse decoruri permite integrarea vizuală cu restul elementelor.

DORMITORUL

Dacă continui turul în dreapta bucătăriei, vei descoperi că riflajele în valuri înconjoară un dormitor de tineret, cu pat, dressing, bibliotecă și o banchetă. Biblioteca este realizată din MDF EGGER perfect mat, cu îmbinări la 45°, dublaje și un panou din MDF rutat și vopsit ca element decorativ.

DRESSINGUL

Dressingul valorifică un sistem inovativ de culisare a ușilor – când sunt închise, acestea stau la același nivel, nu una în fața celeilalte, cum este standardul. Abia când este deschisă, ușa culisează în față și apoi în lateral. Compartimentările de dressing sunt HAFELE DRESSCODE – lift de haine, organizator de pantaloni, bijuterii, pantofi și eșarfe, coșuri pentru rufe.

Dressingul are un TV încastrat în mijloc, însă spațiul de depozitare nu este pierdut! TV-ul este montat pe o ușă rabatabilă vertical ce ascunde câteva secrete – te invităm să le descoperi în realitate!

DAR UNDE ESTE PATUL?!

Nu te-am păcălit.

Bancheta de fapt face parte dintr-un ansamblu de mobilier multifuncțional, compus dintr-un dulap ascuns în partea dreaptă, rafturi sub formă de cuburi, grinzi din PAL dublat cu iluminare integrată și, bineînțeles, patul rabatabil ce utilizează un sistem performant de la HAFELE.

Perfect pentru dormitoarele mici.

BIROUL INDUSTRIAL

Perete în perete cu dormitorul este zona de birou cu bibliotecă, o implementare a stilului industrial. Realizate pe un suport din profile de aluminiu vopsit negru și elemente de îmbinare, cuburile din PAL și biroul cu 2 sertare oferă posibilități de modificare a designului, deoarece acestea sunt interschimbabile.

Scaunul din imagine este cel mai performant scaun de office din toate timpurile – pur și simplu designul și materialele folosite nu te lasă să ai o postură greșită. Comercializăm produsele HermanMiller și avem expuse 3 tipuri diferite de scaune în showroom, așa că te așteptăm să le testezi pe toate și să ne spui părerea ta.

LIVINGUL

Ai ajuns la capătul din dreapta a showroom-ului, așa că te întorci în partea cealaltă, către zona de living.

Primul lucru care îți iese în cale este biblioteca compusă dintr-un ansamblu de polițe curbate, despărțite pe verticală prin plăci galbene orientate în diverse direcții. Ai observat cum este îmbrăcat stâlpul de polițele prelucrate pe CNC? La asta ne referim prin “adapting to your style”. Cuplată de partea rotunjită a polițelor este comoda realizată din MDF curbat, placată cu laminat EGGER PerfectSense, îmbinarea capacului cu corpul fiind realizată la unghi de 45, inclusiv pe partea curbată, valorificând CNC-ul nostru de înaltă precizie. Te las pe tine să descoperi ce se ascunde în această comodă – un indiciu însă: are legătură cu butonul din stânga sus.

Dacă e living, atunci trebuie să fie canapea! Și nu orice canapea, ci o canapea de la MobilaDalin. Colțarul Britannia are un design modern prin acea curbură pe colț, un element greu de realizat pentru majoritatea producătorilor de canapele. Este extensibilă, implementând un sistem inovativ de extensie, iar tetierele sunt reglabile de la 0° la 90°.

În spatele canapelei se află 3 panouri rutate, executate din MDF decupat pe CNC, vopsit apoi cu negru și finisaj mat. Pentru asigurarea vopsirii uniforme, fiecare muchie decupată este rotunjită prin frezare cu același utilaj.

Un element deosebit de design este modulul tip ramă care încastrează TV-ul. Este realizat din MDF cu îmbinări la diverse unghiuri, placat cu laminat EGGER PerfectSense negru, iluminarea fiind asigurată cu benzi LED pe margini. Partea centrală este placată cu piatră naturală slim, decorurile disponibile fiind prezentate lângă, pe panourile expo.

RIFLAJE ȘI SCĂRI

Sper că nu te-ai plictisit, pentru că mai ai un etaj întreg!

Urci pe niște scări cu trepte și contratrepte din MDF printat și acoperit cu un strat de rășină epoxy pentru protecție.

Aceste scări sunt ascunse în planul parterului prin riflaje realizate din PAL și placate cu laminat EGGER, ce pun la dispoziție spații pentru amplasarea de ghivece sau plante artificiale, creând un ansamblu decorativ inedit.

LA ETAJ

Etajul este un loc multifuncțional: organizăm evenimente (pe această mini scenă ne-a încântat Alexandra Ungureanu la deschidere), workshopuri și prezentări pentru designeri și parteneri, avem expuse pentru vânzare canapele, mese, scaune, facem cafea bună și multe altele.

Dacă ești arhitect, designer sau profesionist în domeniul mobilierului, aici beneficiezi de un loc de birou unde poți veni să lucrezi la proiectele tale. De asemena, avem și colțul designerului, un loc în care poți expune un mini-proiect de-al tău, ocupat prima dată de Dizainăr și mai apoi de Cristher Art.

Etajul showroomului este locul unde creăm comunitatea Chameleon, o comunitate pasionată de design interior și alături de care ne propunem să punem în practică cele mai creative idei.

Mulțumim pentru vizită!

Sperăm că ți-a plăcut să faci acest tur virtual al showroomului nostru. Sunt multe detalii de descoperit în realitate, iar calitatea nu se înțelege decât dacă pui mâna, așa că dacă ți-am trezit interesul, te așteptăm la o cafea și o discuție!