Dormitor roșu cu pat tapițat și pereți placați in Bacău

chameleonfurniture.ro-amenajare-seduction-studio-bacau-13

Când ne gândim la o viață trăită cu intensitate, cu pasiune, imediat ne apare în fața ochilor culoarea roșu. Tocmai din acest motiv, pentru a oferi vivacitate acestui dormitor, s-a optat pentru această pată de culoare, prezentă în catifeaua scaunului și a taburetului pentru măsuța de machiaj.

Notele aurii combinate cu albul și materialul catifelat indică eleganța și liniștea. Oglinzile cu benzi LED, elementul de impact al acestui dormitor, reflectă lumina într-un mod discret, creând o atmosferă relaxantă și confortabilă.

Patul modern tapițat cu somieră rabatabilă (accesoriu prezent, de altfel, la toate paturile din acest spațiu amenajat) asigură o senzație plăcută la atingere, durabilitate și un spațiu generos de depozitare.

Comoda cu sertare și dulapul, structurate perfect pentru o bună organizare a lucrurilor, au fronturile din MDF acrilic Alb Alpin EGGER, cu detalii din MDF acrilic Gold Inox și au fost căntuite cu laser.

Din același material sunt date și notele aurii de la noptiere, de la tăblia tapițată a patului, riflaje și măsuța de machiaj (pentru care s-a folosit laminarea pe curb, un proces de lucru aparte). Glisierele TANDEM, sistemul de amortizare BLUMOTION, balamalele, sistemul tip on de la BLUM asigură o închidere lină și silențioasă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie din MDF albă cu tente aurii în Bacău
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 22, 2023
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 22, 2023
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 20, 2023