Dormitor roz cu pat tapițat și pereți placați în Bacău

chameleonfurniture.ro-amenajare-seduction-studio-bacau-30

„Cred în roz”, spunea Audrey Hepburn. Tot în roz am crezut și noi când am ales culoarea principală a acestui dormitor. Feminitatea și sensibilitatea sunt caracteristicile dominante ale acestui spațiu, reprezentate de combinația roz-alb, dar mai ales de vazele decorative în care domnesc trandafirii.

Aplicele și liniile aurii metalice date de MDF-ul acrilic regăsit la tăblia tapițată a patului, creează ambianța perfectă a unui dormitor modern ce îndeamnă la visare și la relaxare. Printre riflajele albe realizate din PAL dublat au fost aplicate oglinzi fumurii.

Noptierele și măsuța de machiaj suspendate, care parcă plutesc, dau senzația unei încăperi mai spațioase și mai aerisite. Acestea au fost realizate din MDF acrilic Alb Alpin EGGER în ceea ce privește fronturile, iar canturile Gold Inox creează contrastul perfect între simplitate și eleganță.

Catifeaua de culoare roz folosită la tapițarea patului oferă confortul și liniștea mult dorite într-un dormitor – ca și cum ai dormi pe niște norișori din vata de zahăr, nu?

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie din MDF albă cu tente aurii în Bacău
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 22, 2023
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 22, 2023
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 19, 2023