Bucătărie din MDF alb lucios cu uși de sticlă în Onești

bucatarie-din-mdf-alb-lucios-cu-usi-de-sticla-in-onesti-3

Închide ochii, trage adânc aer în piept, expiră. Acum, ascultă-mă cu atenție: gândește-te la o bucătărie din MDF alb, lucioasă, în formă de L și în linii simple, fără efort, cu un blat super modern, de preferat de culoare gri închis. Să continui…?

Cum ar fi dacă fronturile acestei bucătării nu ar avea mânere și toate ușile și sertarele s-ar deschide la o simplă apăsare? De vis, nu? Sau dacă ai avea o ușă care să o deschidă pe alta? Să spun și de contrastul alb-negru și de accentele aurii?

Cum arată până acum această bucătărie în mintea ta? Mai mult ca sigur este ca cea prezentată în acest proiect.

Simplitatea acestei bucătării se îmbină cu funcționalitatea oferită de accesoriile high-tech, regăsite în sistemele de ridicare ale ușilor AVENTOS, în brațele telescopice, balamalele cu amortizare și glisierele de la BLUM, precum și în sistemele mecanice TIP-ON. Imaginează-ți plăcerea și satisfacția cu care poți deschide rând pe rând fiecare ușă, fiecare sertar.

Dintr-o bucătărie modernă nu poate lipsi elementul de impact și, de cele mai multe ori, ne place să atragem atenția asupra blatului. Realizat dintr-o placă de PAL brut obținută prin presarea așchiilor de lemn la o temperatură și presiune ridicată, cu rășini sintetice cu rol de liant, blatul Ardezie Jura de la EGGER în nuanța antracit oferă un caracter autentic acestui spațiu, prin rugozitatea și textura acestuia.

Aceste blaturi sunt o alegere optimă atunci când îți dorești o suprafață de lucru rezistentă la pătare, zgâriere și fisurare.

Cele două corpuri cu uși de sticlă întrerup continuitatea liniei suspendate a bucătăriei și oferă senzația de adâncime. Accentele aurii și electrocasnicele negre aduc un plus de eleganță design-ului.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă spațioasă în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021
Casă luxoasă în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 3, 2022
Laurențiu Grădinaru
aprilie 3, 2022