Hol din PAL cu riflaje în Iași

chameleonfurniture.ro-proiecte-casa-iasi-hol-012

Holul este mai mult decât locul unde îți arunci haina de exterior și încălțămintea la intrarea în casă. Este cel ce te întâmpină după o zi lungă și te invită să lași grijile afară, pășind într-un spațiu primitor ce emană siguranță.

Astfel merită să îi acorzi deosebită atenție în decorare, iar mobilierul la comandă este de departe cea mai potrivită opțiune pentru a obține un design care te reprezintă în totalitate.

Chiar dacă această această casă dispune de un spațiu generos, s-a pus mult accent pe păstrarea unui aspect aerisit, motiv pentru care nu am vrut să încărcăm vizual holul cu o multitudine de corpuri de mobilier și alte elemente.

Soluțiile de depozitare inteligente pentru hol sunt indispensabile în crearea unei prime impresii pozitive, deoarece nu dorim ca primul lucru pe care îl vedem când ajungem acasă să fie dezordinea. În acest sens am proiectat un corp deschis cu o bară pentru umerașe, perfect pentru depozitarea hainelor de exterior, iar pe laterala lui am atașat o oglindă. De asemenea, băncuța ascunde spații de depozitare pentru încălțăminte.

Nota de unicitate și personalitate este dată în special de riflajele care, pe lângă rolul decorativ, au și unul practic, și anume de a despărți holul de living. Prin inserarea riflajelor în designul de interior spațiul capătă mai multă personalitate și astfel se creează o atmosferă contemporană, dar în același timp primitoare și relaxantă.

În ceea ce privește paleta de culori, am ales decorul coco bolo, un tip exotic de lemn îmbogățit prin intermediul liniilor texturii mai închise față de culoarea de bază. Nuanțele neutre sunt alegerea ideală atunci când vrei să obții o atmosferă caldă într-un hol ce te invită înauntru să descoperi mai mult, iar texturile lemnoase transmit o senzație de confort.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living din MDF curbat în Iași
Sergiu Pasciuc
septembrie 8, 2021
Sergiu Pasciuc
septembrie 8, 2021
Dormitor modern din PAL în Iași
Sergiu Pasciuc
august 23, 2021
Sergiu Pasciuc
august 23, 2021