Dormitor elegant cu pat tapițat în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-elegant-cu-pat-tapitat-in-bucuresti-04

Indiferent dacă locuința îți asigură suficient spațiu sau nu, mansarda oferă posibilități suplimentare în ceea ce privește realizarea planului casei și organizarea eficientă a încăperilor.

Dormitorul la mansardă este o idee ce capătă din ce în ce mai multă popularitate, iar secretul amenajării eficiente constă doar în utilizarea spațiului într-un mod creativ.

Beneficiarii au dorit transformarea spațiului de la mansardă într-un dormitor pentru oaspeți. Întreaga casă a fost decorată în stil clasic, iar această încăpere nu putea face excepție.

Peretele în două culori este centrul de interes al camerei, astfel, pentru a evita aglomerarea vizuală, s-a optat pentru dotarea ei doar cu un pat și un scaun.

Patul este realizat la comandă, tapițat cu catifea premium, respectând astfel dimensiunile încăperii, dar și nevoile și preferințele personale. Culoarea neutră și stilul îl fac potrivit oricărui dormitor.

Un astfel de pat este mult mai confortabil decât unul clasic, în special datorită tăbliei care oferă susținerea necesară atunci când, de exemplu, citești în pat.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Hol din PAL cu riflaje în Iași
Sergiu Pasciuc
septembrie 6, 2021
Sergiu Pasciuc
septembrie 6, 2021
Dormitor modern din PAL în Iași
Sergiu Pasciuc
august 23, 2021
Sergiu Pasciuc
august 23, 2021