Hol din PAL în nuanța pinului în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-portofoliu-hol-din-pal-in-nuanta-pinului-in-targu-ocna-16

Holul, deși de cele mai multe ori este trecut cu vederea, are rolul esențial de a da tonul întregii locuințe. Este primul contact atât al tău, cât și al oaspeților cu aceasta, astfel designul său trebuie să îți ilustreze personalitatea.

Alegerea mobilierului la comandă este soluția ideală pentru a te asigura că folosești spațiul disponibil la potențialul său maxim, după nevoile și preferințele personale.

Funcționalitatea este trăsătura cheie a mobilierului pentru hol, deoarece acesta trebuie să adăpostească cât mai eficient obiecte personale precum îmbrăcăminte, încălțăminte și genți. Pe lângă aceasta, trebuie să transmită o energie caldă care să te invite, la intrarea în casă, să îți lași toate grijile afară și să te relaxezi.

Un hol dezorganizat creează o impresie negativă asupra casei, așa că soluțiile creative de depozitare a obiectelor sunt esențiale. Am proiectat două dressinguri cu uși culisante, unul înalt până în tavan, iar celălalt încastrat în perete, care oferă spațiu generos și posibilitatea de organizare optimă a lucrurilor. Ambele sunt dotate la interior cu o varietate de rafturi, sertare cu glisiere tandem și bare pentru umerașe. Astfel ne-am asigurat că fiecare obiect personal își va găsi locul și va fi depozitat cu grijă și în condiții optime pentru un timp îndelungat.

Ușile dressingului înalt sunt acoperite în întregime de oglinzi, acestea având dublu rol. Îți sunt la îndemână de fiecare data înainte să pleci de acasă, pentru o ultimă verificare a aspectului, dar contribuie, bineînteles, și la estetica încăperii, oferind rafinament și mărind vizual spațiul.

În ceea ce privește paleta de culori, am vrut să oferim o atmosferă caldă, ca de poveste, într-un cadru modern dar totuși atemporal, iar nuanța pinului îndeplinește cu succes toate aceste criterii.

În acest proiect am avut intenția de a oferi soluții inteligente de depozitare și, în același timp, de a surprinde și completa spiritul casei și al familiei, păstrând aceeași notă veselă a designului existent în restul casei, iar rezultatul a fost unul foarte mulțumitor.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Birou din PAL în nuanța pinului în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
august 18, 2021
Laurențiu Grădinaru
august 18, 2021
Laurențiu Grădinaru
august 8, 2021