Birou din PAL în nuanța pinului în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-portofoliu-birou-din-pal-in-nuanta-pinului-in-targu-ocna-19

Fie că lucrezi de acasă sau îți dedici timpul studiului este indicat ca, atunci când îți permite spațiul, să aloci o cameră separată acestor activități. Astfel, în decorare, vei putea pune accent pe acele detalii specifice care vor influența în mod pozitiv capacitatea de concentrare.

Biroul trebuie să fie un mediu plăcut, confortabil, în care să iți facă plăcere să iți petreci timpul și care să stimuleze creativitatea și productivitatea. Alegerea mobilierului la comandă te va asigura că toate elementele încăperii vor contribui la aceasta.

Piesa de mobilier centrală în această încăpere este, desigur, biroul, atât de practic și multifuncțional. În acest proiect ne-am asigurat mai întâi că biroul va avea dimensiunile necesare pentru calculator și toate celelalte obiecte esențiale. Ni s-a comunicat, de asemenea, nevoia multiplelor soluții de depozitare, motiv pentru care am adaugat în laterală un compartiment cu ușă prevăzut cu un raft și un sertar. Pentru laterala opusă a biroului am proiectat un corp cu 4 compartimente deschise, destinat depozitării cărților sau a altor obiecte.

Din camera pentru lucru nu putea să lipsească biblioteca, cu multiple spații deschise, perfectă atât pentru organizarea cărților, cât și pentru așezarea diverselor obiecte decorative care contribuie la atmosfera plăcută a încăperii. Această este o piesă cheie în stimularea productivității deoarece vei ști mereu unde sunt poziționate lucrurile de care ai nevoie și,

pe lângă aceasta, spațiul din jur va fi mereu ordonat și „aerisit”, dând voie gândurilor să curgă liber.

Am inclus și un dressing încastrat, înalt, cu uși glisante și oglindă, prevăzut la interior cu sertare, rafturi și bare pentru umerașe, pentru a menține obiectele vestimentare într-o stare perfectă. Oglinda are un dublu scop, contribuind, de asemenea, și la mărirea vizuală a spațiului prin faptul că reflectă lumina.

În acest proiect am îmbinat ideile designului practic și multifuncțional cu nevoile și preferințele personale ale familiei, realizând un echilibru vizual și păstrând totuși cât mai mult spațiu liber. Am ales o cromatică neutră datorită efectului psihologic de relaxare, dar și pentru faptul că aceste nuanțe măresc vizual spațiul în care sunt utilizate și sunt atemporale.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Hol din PAL în nuanța pinului în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
septembrie 3, 2021
Laurențiu Grădinaru
septembrie 3, 2021
Laurențiu Grădinaru
august 8, 2021