Dormitor din PAL melaminat cu pat tapițat în Târgu Ocna

k085

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-din-pal-in-nuanta-pinului-in-targu-ocna-06

Dormitorul este locul suprem pentru relaxare, este camera unde îți începi și închei fiecare zi, aștfel este foarte important ca aspectul acestuia să reflecte stilul, preferințele și nevoile personale.

Alegerea mobilei la comandă este opțiunea ideală pentru a te asigura că designul încăperii va impacta în mod pozitiv calitatea somnului și, în același timp, că fiecare centimetru pătrat disponibil va fi utilizat într-un mod cât mai eficient.

În ceea ce privește paleta de culori, spectrul neutru este cea mai bună alegere pentru un spațiu odihnitor la sfârșitul zilei. Culorile neutre sunt foarte apreciate atât pentru versatilitatea lor, cât și pentru efectul psihologic de siguranță și liniște pe care îl au. Am ales un decor de PAL cu fibră deoarece textura organică a lemnului ne aduce mai aproape de natură și contribuie la atmosfera caldă a încăperii.

Paturile tapițate sunt cele mai căutate datorită ușurinței cu care se pot adapta în așa fel încât să se potrivească perfect în ambianța aleasă pentru dormitor. Un astfel de pat schimbă aspectul încăperii indiferent dacă aceasta este clasică sau modernă, devenind astfel piesa centrală a dormitorului. Pe lângă aceasta, trebuie menționat și plusul de confort oferit de o astfel de tăblie, în special pentru o persoană care citește în pat sau se uită la televizor.

Indiferent de dimensiunile încăperii, soluțiile creative de compartimentare a pieselor de mobilier pot face diferența. În acest sens am inclus un dulap înalt până în tavan, cu uși glisante, dotat la interior cu rafturi, sertare și bară de umerașe pentru a încadra cu ușurință toate tipurile de obiecte vestimentare. În partea superioară a acestuia am adăugat mici dulapuri cu uși cu sistem de deschidere push-to-open, pentru depozitarea acelor obiecte care nu este nevoie sa fie mereu la îndemână.

S-a dorit, de asemenea, o comodă cu trei sertare cu glisiere tandem și un spatiu de depozitare deschis în fața patului, pentru o organizare cât mai eficientă a obiectelor personale. Pe lânga aceasta, am amplasat și două noptiere alături de pat, ce cuprind câte un sertar și un mic spațiu de depozitare, pentru păstrarea acelor lucruri dorite la îndemână pe parcursul nopții.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Hol cu accente turcoaz în Onești
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Baie cu tematică marină pentru copii
Laurențiu Grădinaru
august 10, 2020
Laurențiu Grădinaru
august 10, 2020