Bucatarie din MDF lucios în nuanțe de mov în Onești

19

Scopul bucătăriilor moderne merge cu mult peste gătit și luarea mesei, acestea devenind locul unde familiile și prietenii se bucură de timpul petrecut împreună. În acest scop, ele trebuie să aibă personalitate și să te invite într-o atmosferă caldă și primitoare.

Înainte de planificarea designului pentru bucătărie decidem împreună care sunt nevoile și preferințele personale, astfel propunem cele mai potrivite soluții pentru optimizarea cât mai eficientă a spațiului de care dispui, având, bineînțeles, o viziune pe termen lung.

Mobilierul de bucătărie liniar este cea mai frecvent folosită variantă de organizare. Compact, dar în același timp eficient și funcțional, creează spațiu liber și permite și amplasarea unui loc de luat masa în aceeași încăpere.

În decorarea încăperilor, fiecare persoană caută acele detalii unice care adaugă personalitate, eleganță și stil. Integrarea unei culori puternice în designul bucătăriei este soluția ideală pentru a da viață spațiului și a evidenția multifuncționalitatea acestuia.

Violetul, una din cele 7 culori ale curcubeului, este destul de rar întâlnit atât în natură, cât și în interioare, astfel utilizarea lui la mobilierul de bucătărie garantează obținerea unui rezultat unic cu un minim de efort. Violetul are efectul psihologic de stimulare a cretivității, calitate indispensabilă în pregătirea preparatelor.

Am ales sa îl combinăm cu un blat alb cu efect de piatră pentru un contrast ce dă naștere unui aspect modern, dar delicat în același timp.

Cu toate că aspectul unei bucătării nu este deloc de neglijat, compartimentarea corectă este cheia spre confort. Pentru a oferi infinite posibilități de organizare a obiectelor și ustensilelor necesare am optat să înglobăm cu și fără polițe, sertare și corpuri suspendate cu uși cu deschidere verticală. Am recomandat încorporarea unei mașini de spălat vase pentru a economisi timp prețios și a păstra aspectul curat al bucătăriei.

Am propus fronturi din MDF lucios care, pe lângă avantajul faptului că reflectă lumina, contribuind la atmosfera bucătăriei, au și un aspect practic, și anume ușurința cu care se curăță. S-au folosit accesorii BLUM, recunoscute pentru durata de viață ridicată.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă modernă în Popeni
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Cafenea în stil industrial cu accente mov în Onești
Laurențiu Grădinaru
iulie 19, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 19, 2023