Birou în nuanța nucului în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-birou-in-nuanta-nucului-in-onești-13

Majoritatea persoanelor petrec mai mult timp la birou decât acasă, motiv pentru care mediul de lucru trebuie să ofere un echilibru între estetică și funcționalitate.

Un design de interior atent ales pentru clădirile de birouri va maximiza productivitatea și performanța și, în același timp, va transmite o stare de confort și siguranță. Nu este de neglijat faptul că acesta trebuie să spună povestea companiei, exprimând personalitatea acesteia și contribuind la impresia vizitatorilor.

Pentru această încăpere s-a dorit valorificarea spațiului deschis în vederea facilitării comunicării și colaborării între angajați. Astfel am proiectat două birouri similare, ambele având suport culisant pentru tastatură și, de asemenea, suport mobil pentru unitatea de calculator.

Soluțiile multiple pentru depozitare sunt indispensabile într-un birou, atât pentru aspectul estetic, cât și pentru organizarea optimă a dosarelor și celorlalte obiecte de birotică și papetărie, precum și a diverselor dispozitive electronice.

În acest sens am dotat încăperea cu multiple corpuri de înălțimi și lungimi diferite, având toate rafturi la interior, și am inclus și 2 rollboxuri cu câte 3 sertare. Astfel ne-am asigurat că fiecare obiect necesar desfășurării activității își va găsi ușor locul. Bineînțeles că nu puteau să lipsească rafturile deschise, destinate decorațiunilor menite să dea viață spațiului.

Nuanțele neutre sunt perfecte pentru spațiile destinate lucrului deoarece aceasta contribuie la sentimentul de siguranță și încredere de sine a angajaților, susținând astfel productivitatea acestora. Am ales PAL-ul în decorul Nuc Pacific Tabac, un nuc modern care vine în întâmpinarea tendinței spre mai multă naturalețe, datorită incluziunilor închise și nodurilor delicate din tipurile de lemn elegante clasice.

Pentru impact vizual am inclus accente din PAL uni în nuanța Verde Kiwi care evidențiază în mod subtil textura decorului predominant. Verdele are binecunoscutul efect de stimulare a creativității, creând, în același timp, un mediu armonios prin conexiunea pe care o are cu natura.

Ne-am folosit de tendințele actuale, împreună cu experiența acumulată de-a lungul anilor pentru a satisface nevoile beneficiarilor, iar rezultatul a fost unul foarte mulțumitor, atât pentru noi cât și pentru ei.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Sediu companie în Buhuși
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022
Bucătărie albă în Onești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 29, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 29, 2021