Birou în tonuri neutre în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-birou-in-tonuri-neutre-in-onesti-29

Starea de bine creată de spațiul destinat lucrului a început să capete din ce în ce mai multă atenție în cadrul companiilor, iar beneficiile mobilierului inteligent au fost dovedite în nenumărate situații.

Acesta exprimă identitatea și personalitatea companiei, stimulează persoanele să își atingă potentialul maxim, oferindu-le o stare de confort și facilitând procesele de lucru și, de asemenea, creează o impresie pozitivă asupra vizitatorilor.

Biroul este cea mai importantă piesă de mobilier într-o astfel de încăpere deoarece trebuie să îndeplinească roluri multiple, astfel i-am acordat atenția cuvenită în procesul de design. Ni s-a comunicat nevoia de spațiu, așa că am ales să proiectăm un birou lung, cu două laturi. Am inserat un rollbox cu 3 sertare pentru depozitarea acelor obiecte frecvent necesare și, de asemenea, am confecționat un suport mobil pentru unitatea de calculator.

Activitatea desfășurată în cadrul unui birou presupune utilizarea unui număr semnificativ de dosare, precum și alte obiecte de birotică și papetărie și dispozitive electronice, iar organizarea inteligentă a acestora este esențială pentru buna desfășurare a lucrurilor. În acest sens am venit în întâmpinarea beneficiarilor cu multiple soluții de depozitare, reprezentate atât de sertare, cât și

de dulapuri cu rafturi de diverse dimensiuni, unele fiind închise iar altele deschise.

Am proiectat, de asemenea, o măsuță de cafea rotundă, perfectă pentru așezarea obiectelor decorative ce însuflețesc spațiul.

În ceea ce privește paleta de culori, decorul predominant este Pin Aland Polar, o nuanță foarte deschisă, aproape de alb, care prezintă un amestec realizat cu măiestrie de linii periate fin și noduri integrate. Pentru a da un plus de personalitate spațiului am integrat accente într-o nuanță modern și elegantă de nuc. Culorile neutre, atât de versatile și atemporale, sunt cea mai potrivită opțiune pentru crearea unui spațiu sofisticat, dar cald și relaxant în același timp.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această unitate.

Hol din PAL cu riflaje în Iași
Sergiu Pasciuc
septembrie 6, 2021
Sergiu Pasciuc
septembrie 6, 2021
Dormitor modern din PAL în Iași
Sergiu Pasciuc
august 23, 2021
Sergiu Pasciuc
august 23, 2021