Dormitor cu dressing printat în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-cu-dressing-printat-in-onesti-02

În cazul unui dormitor de apartament dimensiunile camerei sunt de cele mai multe ori mai reduse, de aceea, este recomandat să acordăm o atenție deosebită la alegerea pieselor de mobilier pentru a nu încărca, sau îngreuna, accesul la dressing și balcon, dacă este cazul.

Amenajarea unui dormitor trebuie să țină cont de preferințele personale, întrucât acesta este locul destinat relaxării și în primul rând odihnei. Tocmai din acest motiv tema și paleta de culori alese, au un rol foarte important.

Cu toți știm că pereții albi fac o încăpere să fie mai luminoasă și chiar spațioasă. Albul în amenajările interioare este foarte des folosit și pentru că pune perfect în evidență obiectele decorative și piesele de mobilier. Piesa centrală din designul acestui dormitor este dressingul cu uși printate cu temă tropicală. Deși este montat pe un întreg perete, el este foarte util, fiind conceput cu diverse spații pentru depozitare. Printre acestea se numără: bare pentru umerașe, sertare, rafturi, chiar și o vitrină cu polițe din sticlă.

În construcția patului sunt încorporate noptierele și tăblia rabatabilă. Ansamblul este realizat din MDF și tapițat pe margini, în zona tetierelor și pe fronturile ușilor de la sertare. O alegere interesantă care completează tema tropicală aleasă.

Pentru acest proiect a fost ales un design simplu, cu accent pe optimizarea spațiului și crearea unei atmosfere relaxante.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.